Handprint Workshop

Wist je dat je naast je voetafdruk, je negatieve impact op Aarde, ook een “ecologische handafdruk” hebt? Veel mensen zijn nog niet bekend met die term. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen!

Je handafdruk is de positieve impact die jij als individu of als organisatie hebt op jouw omgeving. Je kunt je handafdruk bijvoorbeeld vergroten door vrienden, collega’s of klanten te inspireren om ook duurzame stappen te zetten. Samen kun je tenslotte veel meer bereiken!

Wil jij je positieve impact op de wereld vergroten, maar weet je niet precies waar te beginnen of wat je nog meer kunt doen? Organiseer een Handprint Workshop voor jou en je collega’s. Samen ontdekken jullie hoe je met kleine acties je positieve impact kunt vergroten.

Dé workshop waar iedereen blij van wordt!

Vergroot je ecologische handafdruk

In deze interactieve workshop duiken we in het concept van de ecologische handafdruk – de positieve kant van duurzaam leven. We verkennen samen hoe we onze positieve impact op de planeet kunnen vergroten, zowel individueel als voor jouw organisatie.

Wat kun je verwachten?

  • Interactieve Sessie: Van persoonlijke reflecties tot creatieve brainstormsessies.
  • Actiegerichte Tools: We bieden praktische tools en tips om je ecologische handafdruk te vergroten.
  • Handprint Actieplan: Je gaat naar huis met een Handprint Actieplan voor je persoonlijk en voor je organisatie.


Wat levert het op?

  • Positieve beweging in jouw organisatie: Werk samen met gelijkgestemden en word onderdeel van een beweging binnen jouw organisatie die streeft naar positieve verandering.
  • Persoonlijke Groei: Leer jouw unieke bijdrage aan een duurzamere wereld kennen en ontdek hoe je deze kunt vergroten.


Voor wie?

De workshop is perfect voor iedereen binnen jouw organisatie die een steentje bij wil dragen aan een duurzamere wereld en een duurzamere organisatie, of je nu een duurzaamheidsexpert bent of net begint met jouw duurzame reis. Na deze workshop weet je precies hoe jij je positieve impact (verder) kan vergroten.

Ben je klaar om jouw positieve impact op de wereld te vergroten? Dit is jouw kans om actief bij te dragen aan een duurzamere toekomst, samen met ons.

Wist je dat we ook een Footprint Workshop aanbieden? Ontdek samen met je collega’s wat de ecologische voetafdruk is en hoe je die kunt verkleinen.

Sign up for our newsletter!

And receive our Footprint Friendly ebook! Leave your name and email address to download it.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang de gratis Footprint-Friendly Lifestyle Gids.