Introduceer duurzaamheid op de werkvloer 

Introduceer duurzaamheid op de werkvloer 

Voor elke fase

Van groentje tot donkergroen

Met onze duurzaamheidsprogramma’s helpen we organisaties met het tot leven brengen van duurzaamheid op de werkvloer. Of de duurzame plannen nog in de steigers staan, er al een duurzaamheidsstrategie is óf jullie al een eind op weg naar klimaatneutraal zijn, met onze maatwerk programma’s kunnen we in elke fase bijspringen. Waar jij ook staat, wij helpen jou met de volgende stap! 

Voor elk type organisatie

Van binnen tot buiten de landsgrenzen

Heeft jouw organisatie duurzame ambities of in ieder geval de wil om iéts met duurzaamheid te doen? Dan kunnen we samen stappen zetten! Van gemeenten tot onderwijsinstellingen, van MKB tot multinationals en van nationaal tot internationaal, wij staan klaar om jouw organisatie van A naar Groener te begeleiden.

Onze duurzaamheidsprogramma’s

Footprint Workshop

Laat jouw medewerkers op interactieve manier in 1,5 uur tijd kennismaken met hun impact op de Aarde en hoe ze zelf het verschil kunnen maken.

Footprint Challenge

Daag heel het team 40 dagen uit om duurzaam te denken en doen. Ga voor blijvende gedragsverandering waar jouw organisatie, elk individu en de wereld de vruchten van plukt. Leuk, leerzaam én laagdrempelig!

Company Challenge

Houd ook na de 40-daagse Footprint Challenge iedereen betrokken met ons maatwerk programma vol nieuwe challenges, tips en inzichten.

Sign up for our newsletter!

And receive our Footprint Friendly ebook! Leave your name and email address to download it.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang de gratis Footprint-Friendly Lifestyle Gids.