The Footprint Workshop

Naast onze 40-daagse Footprint Challenge bieden we Footprint Workshops aan. Een perfecte oplossing om op een laagdrempelige manier als team kennis met duurzaamheid te maken. Tijdens deze 1,5 uur durende workshop nemen we medewerkers op een interactieve manier mee in de wereld van de ecologische voetafdruk én handafdruk, en kijken we naar onze impact als individu op de Aarde.

Footprint Workshop

Deel 1:

Footprint Quiz

Wat betekent ‘ecologische voetafdruk’? En valt er met kleine acties in het dagelijkse leven impact te maken? Dat ontdekken de deelnemers in het eerste deel van de Footprint Workshop tijdens de Footprint Quiz

Deel 2:

Footprint Spel

Vervolgens zoomen we in op de ecologische voetafdruk van elk individu. Door het Footprint Spel te spelen, ontdekken de deelnemers of hun voetafdruk, klein, gemiddeld of groot is.

Deel 3:

Footprint Actieplan

Tot slot, tijd voor actie! Alle deelnemers maken een persoonlijk Footprint Actieplan, waarin ze uitwerken hoe ze (op het werk en thuis) hun ecologische voetafdruk gaan verkleinen en hun handafdruk gaan vergroten.

Wist je dat je naast je voetafdruk ook een “ecologische handafdruk” hebt? Je handafdruk is je positieve impact op Aarde en die wil je juist vergroten. Ontdek meer over onze Handprint Workshop.

Sign up for our newsletter!

And receive our Footprint Friendly ebook! Leave your name and email address to download it.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang de gratis Footprint-Friendly Lifestyle Gids.